Indpakkede julegaver

Giv dine forældre en stolelift i julegave

Har du bedsteforældre, som har svært ved at komme op på overetagen i boligen, kan en stolelift være løsningen på problemet. En stolelift monteres ved trappeopgangen, så man ikke selv skal gå på trappen. Bliv klogere på stolelifte her.

Stolelifte er en smart ting, hvis førligheden ikke er, hvad den har været. Har du bedsteforældre, som kæmper med at komme op på overetagen, kan du derfor med fordel investere i en stolelift, som du kan forære dem i julegave.

Mange ældre oplever, at det med alderen bliver besværligt at bevæge sig frit i hjemmet, og her kan løsningen være at finde et andet og mindre sted at bo. Det behøver dog ikke at være tilfældet, da en effektiv og smart stolelift kan betyde, at de igen kan bevæge sig frit mellem stueetage og første sal.

Stolelifte øger trygheden

Det handler om at føle sig tryg, når man bevæger sig rundt i hjemmet. Hvis ikke det er muligt at bruge trappen, uden der er risiko for at komme til skade, er det en god idé at få monteret en stolelift, som gør, at man igen kan bevæge sig mellem etagerne.

Samtidig kan det give tryghed, at man ved, at overetagen ikke bare står og samler støv. Stoleliften fungerer ved, at man placerer sig på stolen, hvorefter liften fører den op ad trappen. Det er praktisk, og det sikrer, at man kan færdes trygt i sit eget hjem.

Med en stolelift har du mulighed for at forære dine bedsteforældre en gave, som de med garanti vil blive glade for. Det kan være med til at øge livskvaliteten og sikkerheden i hjemmet – og så betyder det, at førstesalen ikke behøver at stå og samle støv.

Installation af stolelift

En stolelift er en billigere løsning end eksempelvis en elevator. Det tager udelukkende et par timer at installere en stolelift, og efterfølgende er den klar til brug med det samme. En stolelift kan enten monteres direkte på trappen eller langs væggen.

Hvis trappen er stabil og dermed kan holde til belastning, er det praktisk at montere stoleliften direkte herpå. Hvis det ikke er tilfældet, kan man i stedet montere stoleliften på væggen, så den er stabil.

Monteres stoleliften på trappens gelænder, er der ikke tale om nogen stor ændring på hjemmet, og den er nem at afmontere efterfølgende. Hvis den skal monteres på væggen, kræver det en smule mere, men der er stadig ikke tale om noget omfattende projekt.